resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1199
    bazı zamanlar topla gereğinden fazla oynaması ve rahat hareketleriyle göze batsa da bu sezon sahaya çıktığı çoğu maç iyi işler çıkarmış, özellikle ligde 90 dakika süre aldığı 2 maçta da harika oynamış 19 yaşındaki stoperimiz.
    danimarka liginden bonservis ile getirdiğimiz ross, emin'in sahada verdiği performansı vermiş olsa havalara uçar, nelsson'dan sonra kesinlikle ilk 11'e monte edilip oynatılmalı derdik. üstüne üstlük ross kendisinden 2.5 yaş büyüktür.

    emin'in bence en büyük eksikliği henüz ''stoper karizmasına'' sahip olmaması. bazı stoperler vardır gördüğün an çekinirsin, sahada iletişimiyle ve oynadığı futbol ile rakibine bugün buradan size ekmek çıkmaz hissiyatı verir, aldığı kararlar ve yönlendirmeleriyle takıma liderlik yaptığı çok belli olur. bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın, tabi ki burada; kazma stoper olsun, rakiplerini bakışlarıyla titretsin, her maç kartlık fauller yapsın, döşü kıllı olsun demeye çalışmıyorum.
    sahada duruşuyla ve yaydığı aura ile ilgili bazı eksiklikleri olduğunu fark ettim. bunları zamanla geliştirmeye başlayacağı aşikar, neticede 19 yaşında pırıl pırıl bir çocuğa ''hadi çık sahaya liderlik yap! rakip forvetlerin ayaklarını birbirine dolaştır!'' demek absürt olur zaten.
    stoper yetenekleri; oynadıkça ve tecrübe kazandıkça çok daha iyi yerlere gelebileceği izlenimini her sahaya çıktığında gösteriyor.
    bazı pozisyonlardaki sakinliği ise bende ''ne yapıyorsun oğlum sennn??'' şaşkınlığı yaratıp kendisine hayran bırakabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın