resim
Roberto Firmino Barbosa de Oliveira
Takım:Al-Ahli
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 125
    barcelona'nın ekonomik yapısının bozulma nedeni sıklıkla messi'ye yapılan zamlar ve sonrasında mecburen takımın kalanına yapılan zamlardı. bu süreç sonunda açık ara dünyanın en çok maaş ödeyen ve en çok overpaid oyuncuya sahip kulübü haline geldi barcelona.

    firmino'nun transfer olduğu ve icardi'nin kaldığı senaryoda her iki oyuncu da 5 milyon euro altına oynamayacaktır ki firmino imza parası da isteyecektir. böyle bir durumda nelson'u boey'i 1,2 milyon eurolara oynatamazsınız. ünal aysal dönemindeki 60-65 milyon euro maaş bütçesi olan takıma dönüşürüz tekrardan, ki o dönemde stopaj %15 idi.

    bizim oyuncu ücretlerinin piramit şeklinde olduğu bir yapıya ihtiyacımız var, piramidin tepesi 5-6 milyon ile icardi ve o düzey tek oyuncu olabilir. altında 2,75-3,00 milyon euro bandında en fazla 3 oyuncumuz olmalı.

    yukarıda yazdığım nedenlerle ben gelmesine sıcak bakmıyorum. icardi'nin gittiği bir senaryoda ise almanya'da 10 numara (ya da forvet arkası), liverpool'da ise sahte 9 oynayan firmino yerine okan hoca'nın da tercih edeceği bir santrafor alınmalı bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın