• 18
    5 gün kalan maç.

    https://gss.gs/522.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    öncelikle ülkemizde yaşanan büyük afet sebebiyle bir kere daha milletimize geçmiş olsun diliyorum. kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun, geride kalanlara allah'ım sabırlar versin. uzvunu, psikolojisini kaybetmiş olanlara gerekli destek devlet tarafından verilir umarım.

    bu olayı yerinde yaşayan hiç kimse bir daha eskisi gibi olmayacak. sözlük yazarlarımızı kaybettik, yazarlarımızın ailesinden kayıpları var, sevdikleri, arkadaşları vefat etti. bir gecede hayatları alt üst oldu.

    bizler hayatımıza döndük, dönüyoruz ama onlar nasıl devam edecekler bilemiyorum.

    saatler sonra enkazdan çıkan çocuklar icardi'yle, muslera'yla konuşunca mutlu oldular. ne yazık ki bazılarını kaybettik tedavi sürecinde. yatmadan önce zaniolo editi yapıp mutlu uyuyan kardeşim, apartmanın bahçesindeki karlara "icardi" yazan kardeşim artık yok mesela.

    hiçbirini unutmayacağız.

    ama kalanların hayatlarına dönebilmeleri için de futboldu, spordu, sanattı, dizisiydi, filmiydi devam ediyor. nasıl ki diğer iş kolları çalışmaya devam ediyorsa, bunlar da öyle...

    hatta bu maçı kazanabilirsek 1 ay sonra ilk defa yüzü gülecek yüzbinlerce insan olduğuna eminim.

    çadırda yaşayan, akrabasının evinde misafir olan birçok insan bu maçın skorunu görünce, özetini izleyince yüzü gülecek belki bir an unutacak bazı şeyleri...

    ****

    dilerim sonu şampiyonlukla bitecek olan bu hikayenin bir sayfasına da bu maçı yazarız.

    kazanırsak 1959-1960 sezonunda kırılmış olan 13 maçlık galibiyet serisini 14 maça çıkararak belki de çok uzun yıllar kırılamayacak yere getireceğiz.

    her şeyden önemlisi hayata galatasaray'la tutunan çocuklar için kazanacağız!

    konsantrasyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın