resim
Wout François Maria Weghorst
Takım:Hoffenheim
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.97
Uyruk:Hollanda
  • 283
    mauro ıcardi gelmeden önce ''ulan keşke şöyle bir forvetimiz olsa'' diye izlediğim futbolcuydu. kötü değil; ama burnley'in forvetini beşiktaş'da kiradayken manchester united'a götürmek kepaze bir vizyonsuzluktur. sırf dünya kupasında top oynadı diye alıp götürdüler ki o dünya kupasında van gaal'in dahi ''yetenek sıkıntımız var o yüzden elden gelen sadece sonuca gitmeye çalışmak'' temalı konuşmalarda kendine yer bulan hollanda'nın anti futbolunu premier league'de oynatmazlar.

    manchester united bir çok büyük kulüp taraftarı için emsallerden biri. birisi de fenerbahçe. vasatlaşmaya alışır ve kabullenirsen böyle garip işlerin muhatabı olursun. ten hag kıpırdanma emareleri göstermese ya da fergie'nin united'ı sonrası göreve gelse weghorst'u çaya bile davet edebilir miydi? ama sırf seri yakaladı diye bunu yapabildi. çünkü united vasatlaşa vasatlaşa ceketini koysa kupa alacak yerden ligde galibiyet serisinde hocasına tapacak hale geldi. ten hag kağıt üstünde başarılı gibi evet; ama solskjaer de baya kıpırdanmalı sezon geçirdi mesela. ama bir yerden sonra olmadı. fenerbahçe de bir diğer versiyon. 8-10 senedir şampiyonluk yok, ara transferi samet'e servet gömüp kapatmışlar hala zaniolo'yu boklama derdindeler yok sakatmış, yok o kadar iyi neden başka takım almamış falan diye. sürekli kısır döngü sürekli başkaları suçlu.

    neyse biz şükürler olsun ki dursun özbek - erden timur - okan buruk başta olmak üzere galatasaray'a yakışır işler yapan insanlara emanetiz. umarım uyum bozulmaz da rodop dedenin iddiasındaki gibi bir dönem daha bu yönetim gelir aynı şekilde 4 sene daha devam ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın