• 2058
    gezi dönemi fantezisi olan #istanbulunited saçmalığı bekleyen insanlar var.
    o yıllarda dediğimi ve en son yazacağımı başta yazayım. işinize bakın.

    daha sonra gelelim şu kulüpler birliği retweet mevzusuna.
    kulüpler birliği o saçmalığı piyasa sürdükten ve fenerbahçe yayınladıktan sonra retweet edeceğimize adım gibi emindim ve yapmayacağız diyen bir arkadaşımla gün bitmeden o twiti bize attıracaklar dedim ve öyle oldu.

    iş dünyasının içerisinde azıcık bulunan bir kişiyseniz bunu tahmin etmeniz için strateji uzmanı olmanıza gerek yok.
    öyle telefonlar gelir ki... neyse detaya girmeyelim sadece nerede yaşadığınızı sanıyorsunuz siz allah aşkına.

    emlak konut ile florya'nın yanındaki araziler için "prensip" anlaşması yapmışız bugün yarın açıklanır, florya'ya devasa iki tane kule dikeceğiz, mecideköy'de imar barışından yararlanıp otel olan binanın ruhsatını konuta çevirmişiz ve oradan 1.5 milyar tl kaynak çıkarmışız, sermaye artırımı için onayı yine prensip olarak almışız ve en önemlisi bankalar birliğinden çıkmaktan bahsediyoruz ve gelen talimata hayır diyeceğiz öyle mi ? geçelim bunları gönül ister ki çıkarıp masaya vuralım ama genel bir kural vardır "altını olan kuralı koyar, kuralı koyan altını alır" "şuan" ne altınımız var ne kural koyacak gücümüz. ekonomik özgürlüğünüz olmadığı sürece hiç-bir-şey yapamazsınız.

    çıkarıp masaya vursak ve bizi bitirseler bu "onurlu duruş" bir yıl sonra kimsenin aklına bile gelmez aksine dalga bile geçerler. özetle sırtında semer varken yapılacak işler değil bunlar.

    gelelim fenerbahçe'ye olan deplasman yasağına.
    sonuna kadar karşıyım bana sorsalar bırakın gitsinler derim ama galatasaray kulübünün başında olsam işinize bakın ben fikir belirtemem derim. aynısı bizim başımıza gelse aynısını onların da yapacağını kalıbımı basarım.

    ek olarak böyle birlik beraberlik mevzularına bizim taraftarımız kadar "olumlu" yaklaşan kimse yok. adamların kuyruk acısı var o nedenle fenerbahçe ve beşiktaş ile birlik falan olunmaz. onların birlikten anladığı "kendi çıkarlarına ters düşmeyen konularda" o da dostlar alışverişte görsün hesabı yapılan işler.
    şu yaşadığımız kötü günlerde 1 insana bile faydaları dokunursa allah razı olsun ama kusura bakmasınlar her şeyin bir sınırı var yaşanmışlıklar var. bu kulüplerin yönetimine giren insanlar bizi terör örgütü ile iltisaklı olmak ile itham ederken ben kendilerine her daim mesafeli kalacağım kimse kusura bakmasın.

    dağınık oldu ama genel düşüncelerim bunlar.

    son olarak depreme yakalanmış arkadaşı, dostu, akrabası vefat etmiş biri olarak 11 mart 2023'de oynanacak kasımpaşa maçında "bir tepki olursa" boğazım yırtılana kadar "hükümet istifa" diyeceğim o da ayrı.

    ekleme yapıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın