• 24
    (bkz: #3559825)

    bütün kurumları çürümüş bir yapıya tepki göstermemenin tavsiye edildiği her entry benim gözümde akp'ye hizmet eden entrydir. şu yaşadığımız rezil süreçte (son rezillik kızılay'ın ahbap'a çadır satması) sırf galatasarayımız başarılı olsun, "aman okan buruk'a dokunulmasın, erden timur'a dokunulmasın" falan demek bana şımarıklık geliyor.

    bu gibi şeyleri ilk günlerde konuştuğumuzda "siyaset üstü bir olay" falan diyorlardı ama hayır. bu olay spor üstüdür ve protesto demokratik bir haktır. sırf galatasaray şampiyon olsun diye "aman tadımız kaçmasın" moduna girmek nasıl bir şımarıklıktır anlamıyorum.

    20 gün geçmiş, hala çadır bulamayan aileler var. birisi çıkmış bütün bu rezilliğe rağmen helallik falan istiyor ve sırf "üstümüze oynarlar" diye protesto hakkımızdan mı vazgeçeceğiz?

    hadi diyelim dediğiniz gibi oldu, suya sabuna dokunmadık. her cümlesinde "sayin çümhürbaşkanim" diyen rizeli bir yöneticimiz gibi davrandık ve şampiyon olduk. içinize sinecek mi bu şampiyonluk?

    dışarda soğuktan donan binlerce kişinin hakkını arama tepkisidir statlarda yankılanan istifa daveti ve sırf ayağımızı kaydıracaklar diye bu haykırıştan, bu haktan korkacak kişilerle aynı nefesi almaktan utanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın