• 23
    (bkz: #3559825)

    kurtuluş savaşı'ndan önce atatürk ve silah arkadaşları "düşman çok güçlü, dört koldan etrafımızı salmışlar, elden bir şey gelmez" deselerdi şu an 6 şubat depremi komşu ülkelerimizde gerçekleşmiş olacaktı.

    niyetim galatasaray'a böyle bir misyon yüklemek değil, fakat karşı karşıya olduğumuz tehlike kurtuluş savaşı'mızdan sonraki en büyük yok olma tehlikesi. atatürk'ün vaktinde uyardığı gibi düşman sadece dışarıdan saldırmaz. ülkenin evlatları ölürken, cumhuriyet yıkılma tehlikesiyle yüz yüze gelmişken galatasaray'ın menfaatlerini ülke menfaatlerinin önüne koymak benim galatasaray'dan çok fenerbahçe'ye yakıştıracağım bir davranış olur. o zaman biz adnan polat'ı niye ibra etmedik? o vakitlerde de güçlü değil miydi bu iktidar? o zamandan beri bizden nefret ediyorlar ama battık mı, yok mu olduk? evet hakemleri, mhk'sı, pfdk'sı ile her türlü saldırıya maruz kaldık ama şerefimizle mücadele etmeyi sürdürmedik mi? madem öyle 10 sene önce biat etseydik de şimdilerde 6. yıldız takma hesapları yapsaydık. türkiye'nin bayern münih'i olacağız diye türkiye'nin git gide yok edilmesine göz yumacaksak o zaman yumsaydık.

    galatasaray'ın işi mi koskoca hükümete karşı gelmek diyenleri anlarım. 17 kulüp bir olmuş hükümete destek çıkmış, biz kara koyun olursak anında harcarlar diyenleri anlarım. zaten mimliyiz üç ay daha dişimizi sıkalım diyenleri de anlarım. ama bari lafınıza şampiyonluk, puan, arazi, vergi bilmem ne gibi hesaplar katmayın. bakın ne diyorum, kurtuluş savaşı olmasaydı galatasaray diye bir türk takımı olmayacaktı.

    not: söz konusu mevzu niye bir tek kendisinin entry'si üzerinden tartışılıyor bilmiyorum. bu söylediklerim de bu yazarımıza cevap değil, mevcut tartışmaya katkı niteliğindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın