• 830
    futbol programı yaparken bir anda yayını kesip malum parti başkanının futboldan alakasız canlı konuşmasını yayınlamaya başlayan ama iş o malum partinin eleştirilmesine gelince "spora siyaset karıştırmayalım" diyen spor kanalıdır.

    bu sözüm ona spor kanalında "bu hükümet şöyle iyi böyle iyi" diye yıkama yağlama yapılınca spora siyaset karıştırma olmuyor ama tribünler küfürsüz şekilde haklarını kullanarak "hükümet istifa" tezahüratı yapınca "spora siyaset karıştırmayın" oluyor. çok komiksiniz. tezahürat yapanlar ise "karanlık güçler" oluyor onlara göre.

    bir de tribünler bunun yeri değil diyorlar. neresi olacaktı? sokaklarda tarikatler yürüyüş yaparken onlara hiçbir şey yapmayan güvenlik güçleri "hükümet istifa" demek için sokağa çıkan çoluk çocuğun üstüne zıplıyorlar coplarıyla. sokakta hak aratmıyorlar. insanlara da evim dedikleri kendi tribünlerinde "hükümet istifa" demekten başka çare kalmıyor.

    asıl malum diğer parti'nin başkanının yaptığı açıklamalar en tehlikelisi. darbe dönemindeymişiz gibi "maçları seyircisiz oyna ya da başka bir çare bul" diye tehdit etmiş resmen.

    bu kişiyi kınaması gerekenler bir spor programında ayrı özel bir süre ayırıp kendisine ödül vermediği kaldı.

    bir de malum partinin başkanı diyor ya hani "artık kimse devlet nerede diye şikayet etmiyor." doğrudur. şikayet edeni hemen paketlediğiniz için insanlar korkularından dolayı şikayetlerini dile getiremiyor.

    1999 depreminden kısa bir süre sonra bu ülkenin başına gelenler 6 şubat 2023'te yaşadığımız depremden sonra tarih kitaplarında ibretlik olarak yer almaya devam edebileceklerdir anca. bu yandaş medya da onlarla birlikte iletişim fakültelerinde ders olarak anlatılacaktır.

    https://twitter.com/...lDuNAYz7oNA&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın