resim
Paulo Bruno Exequiel Dybala
Takım:Roma
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:30
Boy:1.77
Uyruk:Arjantin
  • 181
    --- alıntı ---

    dybala men cezası alabilir

    roma'nın son lig maçında "stres kırığı" gerekçesiyle forma giymeyen paulo dybala, italya'da ciddi bir cezayla karşı karşıya kaldı. son dönemde galatasaray'ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ve 12 milyon euro'luk serbest kalma ücretini ödemeye hazır olduğu arjantinli yıldız, juventus'a yapılan mali soruşturma kapsamında men cezası alabilir.

    maaşını el altından aldı iddiası

    la repubblica'da yer alan habere göre, 2020'de covid pandemisinin zirve yaptığı ve sezonun devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığı dönemde, 4 aylık maaşından feragat eden juventus oyuncuları arasında dybala da vardı. ancak yıldız futbolcunun 3 aylık maaşını el altından aldığı ileri sürülüyor.

    bilançoya farklı yansıdı

    italyan yetkililer, bu iddia hakkında dybala'yı dinlemek üzere ikinci kez roma'ya gitti. müfettişlerin araştırmasına göre juventus, geçen yıl sözleşmesini uzatmayı reddettiği dybala'ya 3 milyon euro'luk bir tazminat ödemesi yaptı. bu rakam, kulüp bilançosuna ise "risk karşılığı" olarak yansıtıldı.

    torino'daki savcılara göre maaş feragatıyla birlikte juventus'un dybala'ya toplam 3.7 milyon euro borcu görünüyor, ancak iddia edildiği gibi tecrübeli futbolcunun bu parayı el altından aldığı tespit edilirse, oyuncuya bir aylık men cezası gelecek. juve hakkında açılan dosyalar ise kolay kolay kapanmayacak gibi görünüyor.

    --- alıntı ---

    kaynak, fanatik

    hakkında böyle iddialar bulunan futbolcu. böyle alengirli işlere girdiği için soğudum nedense kendisinden. juventus da nasıl bir yapıymış arkadaş! resmen bataklık gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın