• 1
    indesit bayanlar şampiyonlar ligi final four maçı. saat 17.00'da başlayacak ve trt 3'den naklen yayınlanacak. maçın kazananı yarın foppapedretti bergamo-assystel novara maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

    fenerbahça acıbadem'in türkiye standartlarının üzerinde bir voleybol takımı olduğunu kabul etmek gerekiyor. gerçekten de bugüne kadar oynadıkları maçlarda hiç yenilmeyerek bunu ispatladılar. ama bu takımın şampiyonlar ligi'ni kazanacağını iddia etmek gerçekten de bir çılgınlık, karşılarındaki rakip aylardır bu maça hazırlanıyor ve kapasite olarak da fenerbahçe acıbadem'den hiç bir eksikleri yok, üzerine bir de saha ve seyirci avantajları var. bir de türk bayan voleybol takımlarının gerek milli takımlar bazında gerekse de kulüpler düzeyinde oynadığı tüm final maçlarında yaşadığı sendromu düşünürsek fenerbahçe'nin pek de fazla bir şansı olduğunu düşünmüyorum.

    bugün oturduğu yerden para kazanmak isteyenler için rc cannes'ın galibiyetine oynamak 2.60'lık oranıyla çok iyi bir seçenek olacaktır. hem de yanında günlerdir avrupa şampiyonluğu'na gidiyoruz diye konuşup duran ve aslında voleybolun v'sinden anlamayan ama sırf biraz olsun standartların üzerinde bir takım kurdukları için havaya giren fenerbahçe taraftarının bozumunu izlemek bonusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın