resim
Arsen Zakharyan
Takım:Real Sociedad
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Rusya
  • 138
    oynadığı ligi ve takımı takip etmiyorum ama performans videolarına ve hazırlanan raporlara sosyal mecralarda denk gelmiştim. avrupa piyasasında bilinen önemli potansiyellerden biri. bu işin içinde olan çoğu kişi az çok fikre sahip kendisiyle alakalı. çok bir yargı sunacak kadar olmasa da kendimce skora katkıda bulunduğu beş maçını izlemeye çalıştım, sınırlı sayıda olsa izlediğim maçlar üzerinden yorumlamak gerekirse oyuncu en başta ofansif özellikleriyle öne çıkıyor; yaratıcılığı, oyun görüşü dikkat çekici seviyede. iki ayağını da kullanabiliyor. hücum oyuncularını beslemeye ve onları tehlikeli bölgelerde buluşturmaya çalışan bir profili var. üçlü ortasahaların iç koridorlarında hücuma dönük bir rol daha uygun. sergio'nun alternatifi olarak düşünmek yani ortasahada çift pivottan birini oynamasını beklemek şu aşamada mantıklı değil. forvet arkasında oynatıp ikinci forvet gibi skor katkısı beklemekte doğru olmayabilir. aman aman bir dribblingçi olmasa da ortasahalarımızdan daha iyi bu konuda. işin savunma kısmında iştahlı fakat gelişim göstermesi gerekiyor.
    oynadığı ligde en popüler oyuncuların başında geliyor. bayağı üzerine titriyor taraftarlar. oyuncu hakkında detaylı bilgi sahibi olan kişiler çok övgüyle bahsediyor zaten net şekilde kumaşını belli ediyor ama çift hanelere çıkmaya değecek kadar mı orasından emin olamadım. bahsi geçen rakamlar bana çok yüksek geldi. 15 milyon gibi rakamlar bizim standardımızda çok fazla. satın alıp 25'leri 35'leri görür müyüz orasını çok kestiremedim. geçmişte chelsea'nin ilgilendiği doğru fakat onların amacı sağa sola kiralamak. her sene böyle bir çok oyuncuyu gönderiyorlar. pazarı olan oyuncu ve siyasi sebeplerden dolayı rus takımlarıyla alışverişe girmek istemiyor kulüpler. 1.5 sene sözleşmesi kaldığını da belirtmek lazım. bu anlaşmada eli güçsüz olan takım dinamo moskova.
    mevcut oyun düzeninde de kendisine yer açmak şu aşamada mümkün gözükmüyor. yusuf demir'de yapılan hata yapılmamalı o yaşta bir oyuncunun gelişimini sürdürebilmesi için sürekli forma giymesi gerekir. bizde düzenli forma şansı bulamayacaksa sezon sonuna kadar oynayacağı bir yere kiralamak seçenekler arasında olmalı belli ki uzun vadeli düşünülüyor bu transfer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın