resim
Arsen Zakharyan
Takım:Real Sociedad
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Rusya
  • 132
    - mason mount
    - kai havertz
    - hakim ziyech
    - christian pulisic
    - mateo kovacic
    - connor gallagher
    - ruben loftus cheek

    yukarıda saydığım isimler, chelsea'de on numara mevkisini oynayabilen topçular... daha kiralıkları, alt yapıdan gelenleri vardır belki oralara hiç girmiyorum. saydıklarımdan hiçbir tanesi de 30 yaşın üzerinde topçu değil (sadece ziyech seneye 30 yaşında olacak). hal böyle iken en parlayabileceği zamanlarını yedek kulübesinde çürütebilecek bir arsen zakharyan topuna ne chelsea'nin ne de topçunun menajerinin gireceğine ben imkan vermiyorum. ha şayet gerçekleşirse topçu adına üzülürüm en fazla 2 sene içinde championship'te veya alt klasman takımlarda bulur kendini.

    bunun dışında galatasaray taraftarının "15 milyona alalım sene sonu 35 e chelsea'ye satalım" hülyalarına ise hiç itibar dahi etmemesini temenni ediyorum.

    oyuncu hakkında da hiçbir bilgi sahibi değilim, sadece youtube videolarından izlediğim kadarıyla geçen sene aldığımız olimpiu morutan 'dan daha umut vaad edici bir şey görmediğimi söyleyebilirim. elbette rusya ligi romanya liginden kat be kat daha rekabetçi ve kaliteli. başımızda olan yönetime de (allah nazar değdirmesin) her konuda güvenim sonsuz lakin umarım bu da üzerine ciddi düşünülmüş bir hamledir ve pişmiş aşa su katmıyoruzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın