resim
Ruslan Nigmatullin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:49
Boy:1.88
Uyruk:Rusya
  • 8
    --- alıntı ---
    zakharyan nerede, galatasaray nerede? bu kadar genç yaşta, potansiyelli bir futbolcunun daha üst seviyede bir lige gidebilecekken türkiye'ye gitmesinin bir anlamı yok.
    chelsea'nin ilgisinden sonra galatasaray'a transfer olmak mantıksız olur. bence daha iyi seçenekler için beklemesi gerekiyor.
    --- alıntı ---

    rusya ile çok benzeştiğimizi gözler önüne seren eskilerin kalecisi. biz de gençlerimizden biri bi kaç hafta iyi bir performans gösterince geleceğin messisi bilmemnesi diye pohpohluyoruz kendileri gibi, dolayısıyle en iyi takımlara uçuk paralara gider diye düşünüyoruz hayal kuruyoruz. sonra ya hiç bi yere gidemeyip kalıyor ya da giden de bir kaç istisnanın dışında alt sıra takımlarına gidiyor ve orada bile forma şansı bulamayıp ispanyalarda bilmemnelerde alt liglerde vs. 30 yaşında kariyerini bitiriyor veya paşa paşa ülkesine geri dönüyor*. her zaman rasyonel düşünüp gerçekçi olmak lazım.

    bu eleştiriler zakharyan'a veya x bir başka türk topçuya falan değil, lakin her parlayan tekniği iyi gencin kaliteli bir futbolcuya dönüşemeyeceği, çok azının büyük sıçramalarla iyi yerlere gelebileceğini unutmamak lazım. hele ki doğu avrupa veya orta doğu ülkelerinden çıkanlar...

    zakharyan'ın ise chelsea ayarında bir takıma gideceğine hiç inanmıyorum, biz ise ne kadar ciddi ilgileniyoruz bilmiyorum lakin ihtiyaçlarımıza göre hareket etmemiz elzem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın