• 126
    kendimi bildim bileli fifa oynarım ve ps2’den bu yana sadece ultimate modunda takılıyorum.
    birkaç senedir oyunu alıp almama arasında gidip geliyordum ve bu sene ön siparis yapmamis olmama ragmen oyunun ciktigi ilk haftasi yine saplandim bu batakliga.
    ancak ilk defa oyundan bu kadar cabuk sogudum ve biraktim.oyunu 5 pingle oynadigimi da eklemeden gecmeyeyim, türkiyede ki arkadaslari ayriyetten tebrik ediyorum o acidan.
    hemen aklima gelen; if mbappe‘yi ciktigi gün satilabilir cekip 3 milyona, ayni günü dembeleyi 500k ya ve if neymari 1.5 milyona okutup, oyunda sadece wl oynayip sansimin yardimiyla paket acip coin kasarak ve internet üzerinden coin satarak hatri sayilir paralar kazandim. birkez olsun oyuna para yatirmadim ve bütün sbcleri yapmistim oynadigim sürece…
    tüm bunlara ragmen oynanabilirlikten tamamen uzaklasan bir mod oldugunu düsünüyorum.sürekli nerf yiyen kartlar, her gün yeni kartlar sürülmesi ve sürekli kadroyu yenilemeye zorlamasi derken oyununda futbol oyunundan ziyade ilk golü atan kazanira dönmesiyle bu kez hic olmadigi kadar kararliyim.batakliga düsen arkadaslara bol sabir diliyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın