• 16
    çöken ultraslan değil kapalı başta olmak üzere galatasaray tribünleridir. (çökmez gerçi de başlığa uyduk)

    sözlükteki hat safhaya ulaşan ultraslan düşmanlığında ötürü bir iki kelam etmek isterim bu konuda da. hep bahsi geçen son fenerbahçe maçı ve yenilen golden sonraki sessizlik; günah keçisi ultraslan yapılıyor ve işin içinden çıkılmaya çalışılıyor. halbuki statda ki herkes sustu o gün, burda atıp tutanlara sormak istiyorum sen niye bağırmadın, arkadaşların çevren niye bağırmadı. sen bağırdında birileri seni susturdu mu, hayır tabi ki. psikolojik bir olaydı ve herkes sustu, gene az da olsa çabalayan tayfaydı.
    buarada nefretinizin adını iyi koyalım, ısrarla hep ultraslan geçiyor ama biliyoruz ki şikayet edilen tayfadır. ama nedense kendi kendimizi yıpratmak için midir neden hep ultraslan deniyor, adını tayfa koyalım öle tartışalım. bu kadar atıp tutulan tayfa kapalıda değil bu sene ve kapalının hai içler acısı. uzun değil belki ama 10 senedir tribünlerdeyim bu sene ki kapalı gördüğüm en kötü kapalı. resmen ölmüş bir kapalı, sene başından beri nerdeyse iyi tek bir maç bile çıkarmadı, en çoşkulu olması beklenilen fenerbahçe maçında bile baştan sona rezaletti. e hani tayfa tu kaka idi, hani tayfa olmasa kapalı çok daha iyi olurdu. sen maça gitme ya da git ama bağırma, deplasman nedir bilme, burhan feleğin yolunu bilme ama yüklen tayfaya, onlar gereksiz onlar çapulcu.
    karaborsa olayı, resmen ultraslan karaborsacı ilan edildi burada. diğer bir başlıkta reisin yüzlerce bileti karaborsacılara dağıttığı yazıldı. yalan kere yalan, çamuru at sonra geç karşına eleştir. bir misafiri için saatlerce bilet aramış biri olarak söyleyeyim; o gün tüm karaborsada zaten o kadar bilet yoktu, pahalılığın sebebi de oydu. ayrıca karaborsacılarda gördüğüm tüm biletlerin üstünde isim yazıyordu yani gsbonus ile alınmış biletlerdi. ayrıca biraz tribünle alakalı olunsa bilinir ki karaborsacıların takımla taraftarlıkla alakası yoktur, sami yen'de gördüğün karaborsacı kadıköyde de inönüde de görürsün. mesela şunu da gördüm şehir dışından gelmişler grup olarak 2 biletleri fazla kalmış karaborsa yapıp içki paralarını çıkarmak istiyorlar. ama bunların ne önemi var klavye başında tayfa pardon ultraslan karaborsacı yaz gitsin.
    yürüyedur olayı, gelsin kurtarsın tribünleri ultraslandan. sadece bir gruptan bahsedicem umarım diğerlerine haksızlık olmaz, ultraslan karşı diye bir grup var bugun tribünlerde ve yürüyedurun kat be kat daha fazla emek harcıyorlar tribünlere. meşhur 3 yıldız kareografisi yuruyedurun yaptığı, karşı ondan daha güzel bir çok kareografi yaptı bu tribünlerde, onlardan çok daha fazla ve güzel pankart, organizayon, tezahürat yaptılar ve yapıyorlar ama esameleri okunmuyor, hala yürüyedur gelsin kurtarsın. bu tribüne emek harcayan herkes var olsun allah razı olsun, ama yapılanlarıda görmezlikten gelmeyelim, durduğumuz yerden sallamayalım. tezahürat konusuda ayrı bir konu, herkes sallıyor. sanki bir tezahüratın tribünde söylenmesi için onay gerekiyormuş gibi. kötü demek yerini daha iyisi yapılsa ya.

    son söz olarak moderasyondan bir isteğim olacak, nasıl ki bu formayı terleten futbolculara bu platformda hakaret ettirmiyorsunuz, tribüne emek sarfedenlere hakaret edilmesini önleyin lütfen. taraftarlığın meslek haline gelmesi başlığına ultraslancı olmak yazılmamalı yazılamamalı. bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın