• 15
    bu çöküşle ilgili suat ateşdağlı'nın başkanlığı bırakması kastedilirse tartışılır ama ultraslan'ı bırakmamıştır. ultraslan'ın her etkinliğine katılmasının yanı sıra daha şubat ayında four four two da yayınlanan röpörtajında ultraslan olarak güneydoğudaki çocuklara yardım edicez, ilk okul çocukları için projelerimiz var filan diyordu.

    haaa başkanlığı bırakması şu olayla ilgilidir;

    (bkz: zizonkovac/#245932)

    ne diyor sebahattin reis; "asıl olayın başlangıcı 6-0 lık maçtı. 50 kişi toplanıp mehmet alptuk'un önerisi üzerine ultraslan'ı kurduk" (6 kasım 2002)

    eeeee....
    sen ultraslan 20 ocak 2001 de kurulduğunda başkanı değilmiydin babacan. ne oldu arada da bir anda tarih kayması oluyor. reis eskiyi reddedip kendince tarihi yeniden yazmaya başlıyor, sen se 2010 şubat four four two da hala ultraslan olarak projelerimiz var filan diyorsun. ultras manifesto ayaklar altına alınırken herkes susuyordu. hala susuyor.

    çıkıp konuşsanıza kardeşim... herkesin karnı dolu. üzerine vazife olmayan bizleremi düşüyor bu gazı almak. konuşunda insanlar doğruları öğrensin.

    ayrıca suat ateşdağlı hakkındaki fikrimi de yazayım. tribünlerin bu hale gelmesinde en az diğerleri kadar sorumluluğu vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın