• 3
    bu durum için "tribünlerimizin kanayan yarası" tabirini kullanmak çok da yanlış olmaz sanırım. son dönemlerde, özellikle malum olaydan* sonra bu durumla beraber karaborsacılık iyice azmıştır ve maalesef günden güne vaziyet daha da içler acısı bir hal almıştır ki son fenerbahçe derbisinde* tribünlerimizin hali gayet net bir şekilde görülmüştür.

    bana göre bu durumun en büyük sorumlusu da yönetimdir, kendilerine dönüp "yarattığınız eserden memnun musunuz?" diye sormak lazımdır. zira taraftarlığın meslek haline getirilmesi onların desteği olmadan pek mümkün olmazdı veya minimum düzeyde olurdu o yüzden bu durumu düzeltip toparlamak da yönetime düşer. yoksa bu durum bir çok galatasaraylı'yı tribünlerden soğutacaktır. tez vakitte yönetimin bu olaya el atması lazımdır.

    son olarak diyeceğim şudur ki, aslında taraftarlığın meslek halini alması kötü bir olay değil, aksine harika bi durumdur ama amatör olarak. yani bu işten hiç bir para ve çıkar gözetmeksizin yapılan bir meslek olduğu takdirde güzeldir bu iş. lakin, ne yazik ki artık kalmamıştır öyleleri. kendilerini özlemle anıyoruz..

    (bkz: keşke galatasaray yönetimi entryleri okusa dediğimiz anlar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın