• 3
    yanlış anlaşıldığını düşündüğüm söz öbeği;

    zira burada anlatılmak istenen, insan olan herkesin, 50000+ ölüm + yüz binlerce yaralı olacak ya da başka bir seçenek (futbolla ilgili) gerçekleşecek seçimi doğa üstü bir şekilde kendisine sorulsaydı, hiç düşünmeden "futbolla ilgili olumsuzları kabul ederdi" durumu.

    futbolla ilgili, amatör kümeye de düşmek dahil olmak üzere her olumsuzluk düzeltilir. ama ölümün, oradaki tahribatın bir geri dönüşü yok. ölüm de hayatın bir parçası, ancak bu şekilde ölmemeli kimse, kimsenin yakını. bu durum sadece deprem zamanlarında değil, her zaman aklımızda olmalı ve buna dair farkındalık için ne yapılması gerekiyorsa en azından bundan sonra hep bir ağızdan yapılmalı. demek istenen bu.

    bunun üzerinden de ayrışmayalım; kimsenin niyeti kötü değil, kaldı ki bu söylemin kimseye bir zararı da yok. niyet okumak da özellikle böyle bir durumda haddimize değil. bırakalım insanlar iyi dileklerini, ne kadar üzüldüklerini öyle ya da böyle dile getirmeye devam etsinler. şu an kimsenin 3 puan fazla almak ya da amatör kümeye düşmek umrunda değil, olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın