resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1182
    güzel kalpli güzel insan.

    linç toplumunda tarikatlar üzerinden linçlenerek karalama çalışması yapıldığında galatasaray taraftarının sahip çıktığı yöneticisidir. bu zamana kadar yaptığı transferlerle, galatasarayın hakkını korumasıyla son zamanlarda taraftarın sahiplendiği nadir yöneticilerden olmuştu. ama bugüne kadar yaptıkları bir tarafa bu süreçte yaptıkları bir tarafa.

    daha önce kurduğu vakıf ve yardım örgütlenmeleri ile faaliyetlerde bulunsa da benim 6 şubat 2023 depremi ile kendisinin yaptıklarından haberim oldu. galatasaray beyefendisi nasıl olur bizlere göstermiş oldu. galatasaray taraftarı gösterdiği refleksle takımının başında nasıl karakterde insanların olmasını istediğini erden beyin zatında göstermiş oldu. nitekim bence makul şartlarda yaptığı dünya yıldızı transferini galatasaray taraftarının mevzu bahis etmemesi de bunun göstergesi.

    erden başkan elini değil gövdesini taşın altına koyduğu halde ondan birşeyler daha istemekten çekinmeyeceğim. başkanım, vakfınızla ve şirketinizle yaptığınız muntazam işler dikkate alındığında, evsiz kalmış depremzedelerin yeni evlerine kavuşmasında inisiyatif almanız, yardımseverlerin önüne düşerek yol göstermeniz, koordinasyonu sağlamanız çok gereklidir. kendi adıma sizden bir daha galatasaray futbol takımına transfer istemeyeceğime dair söz veriyorum. yeter ki halkımızın yaraları bir an önce kapansın.

    şu ana kadar yaptıkları için sonsuz teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın