• 88
    zorla girdi yazdıracaksınız şu gereksiz hakkında.
    benim açımdan ırkçının tillahıdır. sadece bunu dile getirmeye gözü yememekedir. tıpkı birilerinin ellerinden gelse sadece belirli mezhebe sahip insanları müslüman kabul edecekleri gibi. yine çıktı tepkiyi aldı serseri güruhun üzerine yıktı. adam zamanında doğu perinçek'in yaptığı "mikserlik" görevini harika yapıyor.

    ayrıca yine benim açımdan uzay boşluğu kadar boş bir insandır. kahvehane adabı ile sağa sola racon kesen adamlardan bıkmadınız mı arkadaş.
    ne zaman bu popülist söylemler dışında bir fikir üretememiş insanlara prim vermeyi bırakacağız. vakti zamanında nasıl insanların dini inançları kullanılarak birileri yukarılara çıkarıldı ve başımıza bela edildiyse şimdi de bu ülkenin kamburu olan suriyeli göçmenleri kullanarak bunun gibiler gündeme getiriliyor.

    arkadaş bak ben hayatımın bir döneminde zihnini sağ'a yatırmış bir adamdım ne olduklarını da ne olmadıklarını da biliyorum ve emin olduğum tek şey dünyanın en riyakar sağ'ı türkiye sağıdır. dönün bakın kendisi gibi racon kesenlerin neler yaptığına nasıl tükürdüklerini yaladıklarını hatırlayın. artık bağırıp çağırıp racon kesecek tiplerden bir hayr gelmediğini görün rica ediyorum.

    zihinsel devrim yaşanmadığı sürece bunun gibi tipler çıkıp tepkilerden beslenecektir ama ülkeye reel anlamdan en ufak katkıları olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın