resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 604
    --- alıntı ---

    gaziantep ve hatayspor'un oynamış oldukları maçların yok hükmünde sayılması talebimizi ifade ediyoruz. aksi yönde bir karar alınması durumunda haklarımızın ısrarla takipçisi olacağımızı arz ederiz"

    beşiktaş, ligden çekilen iki takımla ilgili tff'ye başvuru yaptı. [sözcü]

    --- alıntı ---

    söylediğinin iyiliği kötülüğünden bağımsız olabilecek senaryoları konuşmakta da fayda var. eğer beşiktaş gibi fenerbahçe'de o rakiplere karşı puan kaybı yaşamış olsaydı. bir ihtimal birleşerek istediklerini yaptırma yoluna gidebilirlerdi. beşiktaş'a o iki maçta kaybettiği 5 puanın verilmesi ve ertelenmiş antalya maçını da kazandığını varsayarsak 8 puanlık avantaj sağlama şansları olur. bu da bizimle olan farkı 7'ye, fenerbahçe'nin de eksik maçını kazandığı takdirde 1 puana indirmesine sebebiyet verir. şu ihtimali düşününce buna en başta fenerbahçe'nin karşı çıkacağını düşünüyorum.

    edit: diğer bir ihtimal daha var. o da klasik taktik. şu an ülkenin çok büyük kısmının bütün dikkatini depreme vermiş durumda ve halk önemli bir kenetlenme örneği sergiliyor. bunu dağıtmak, araya nifak sokmanın en kolay yolu insanları takımlarına bölmek. onun için de böyle saçma sapan bir çıkış yapmış olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın