resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 594
    "sadece bizim için değil avrupa'da her ligde aynı durum söz konusu uefa tüm ligler için standartlarını belirleyecektir. uefa teammülleri gereği son 5 yılın ortalamasına bakılarak uefa'da temsil edecek takımlar belirlenebilir. uefa'nın vereceği katılım payları takımlara eşit şekilde bölünebilir"

    covid-19 salgın döneminde ligler hakkında böyle bir açıklaması vardı. yine kendi menfaatleri üzerinden bir açıklama yapmıştı.

    6 şubat kahramanmaraş depreminin ardından ise "yapılması gereken en doğru şey, hatay ve gaziantep ile bugüne kadar oynanan maçlar 'oynanmamış' kabul edilmeli. bundan sonra oynayacakları maçlar da sıfır puan kabul edilmeli. aksi halde büyük haksızlık olacaktır." (lig radyo) açıklamasını yapmıştır.

    insanların can derdinde olduğu dönemde kendisi "yine" ince hesaplar derdine düşmüştür. bu durum bir kere olursa hata, talihsizlik olarak açıklanır fakat öyle olmadığını son açıklamalarıyla göstermiştir. son olarak belirtmekte fayda var; beşiktaş taraftarının da büyük çoğunluğu açıklamalardan rahatsız olduğunu dile getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın