• 1963
    https://twitter.com/...4kLz3qy3IxOnLA7t_Fyg

    gördüğüm en karakterli tivitlerden biri atılmış. gördüğüm anda en büyük beşiktaş diye bağırmak istedim. keşke böyle olmasaydı keşke.

    günlerdir islahiye’deyim. ilçeye, köylere, toplanma alanlarına elektrik vermeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. insanlarla göz göze gelmemeye çalışıyorum. beni ayakta tutan tek şey bu şu ana kadar. arkadaşlar bölgeye yardıma giden varsa ne olur göz göze gelmeyin kimseyle. enerjinizi koruyun ve var gücünüzle yardım edin sadece. büyük bir yıkım var. kime üzüleceğimi bilemez hale geldim. sadece başınızı eğin ve çalışın yardımcı olun. tüm yüreğinizi koyun ortaya, boyunuzdan büyük işlere kalkışmayacak şekilde.

    hepimize geçmiş olsun, hepimizin başı sağolsun. islahiye’de yardıma ihtiyacı olanlar benimle iletişime geçsinler demek isterdim ama sadece elektrik ve telekomünikasyon üzerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. şimdiden kusura bakmayın. ama islahiye gençlik merkezine gelecek olursanız her türlü desteği verebilirim. burada gönüllü arkadaşlarla çok güzel ilişkiler kurduk, ne isterseniz yaparlar merak etmeyin. ne olur ne olmaz diye iletişim bilgilerimi de paylaşayım,

    05318817349
App Store'dan indirin Google Play'den alın