• 49
    bundan sonra bağışlarımı yapacağım kurum. ilk önce söylemek istediğim kendileri bir arama kurtarma organizasyonu değil. daha çok gelen yardımları ihtiyaç olan noktalara yönlendiren, organizasyonu sağlayan bir kuruluş gördüğüm kadarıyla. yani bunları sahada görmedik diyenleri ciddiye almayın. zaten olayları o değil.

    ben depremin daha ilk saatlerinde acil ihtiyaç var diye önüme çıkan ilk kuruluş olan afad'a yardım ettim. bu konuda çok pişman da değilim. çünkü sahada çalışan afad görevlilerini bu kan emicilerden ayrı tutuyorum.

    ama bundan sonra daha çok ahbap'a yardım yapacağım. neden? çünkü her ne kadar haluk levent'i küçükten beri sevsem de aman çok seviyorum, asla yanlış yapmazlar gibi bir düşünceden dolayı değil. basit bir sebebi var. denetleniyorlar. çünkü yanlış yapsalar zaten hemen tepelerine çökeceklerini bildiğim için denetlendiklerini biliyorum.

    şimdi niye saldırı altındalar? çünkü toplanan parayı görünce birilerinin ağızlarının suyu akıyor. zaten devletin tüm kurumlarını ahtapot gibi sarıp emebiliyorlar. ama bu kuruma henüz ulaşamadılar. ortada bu kadar para var ama biz nasıl yiyemiyoruz diye kuduruyorlar. bağımsız kalması bu yüzden çok önemli. en azından bağımsız olduğunu bildiğimiz bir yardım kapısının elimizde kalması için savunmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın