• 363
    bence hatay ve gaziantep çekilir. adanademirspor'un çekileceğini düşünmüyorum. sonuçta o futbolcular maclar sayesinde formlarını koruyorlar. bu sezon hiç oynamazlarsa önümüzdeki sezon onlar icin çok daha zorlu geçer. ilave olarak ekonomik yonden de sikinti yaşayacaklardır. sırf bu yüzden bence gaziantep bile baska sehirde (antep'e yakin yada ankara, istanbul, izmir gibi büyük sehirlerde) oynayacak sekilde maclara devam etmek isteyebilirler diye düşünüyorum. bu durum butun takimlar icin geçerli. ligin devam etmesi futbolcuların formlarını koruması ve kulüplerin ekonomik durumlarını sikintiya sokmama acısından çok elzem bir durum.

    küme düşme kesinlikle kalkmamalı. 20-21 takimli lig avrupa ve kupa maçları sebebiyle çok uzun sürüyor. bu ligin ideali 18'dir.
    zaten su an baktigimizda hatay ve antep küme düşme hattının içerisinde degil. biliyorum bu demek degil ki maclara devam etselerdi orada olmayacaklar ama en azından ligin en altındaki iki takim degiller ki onları küme dusurtmeyip üstteki takımlara haksizlik yapıyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın