• 53
    arkadaşlar, akaryakıt firmaları deprem bölgesine tonlarca akaryakıt gönderildiğini açıkladı ancak deprem bölgesinden gelen şikayetlerde hala en büyük ihtiyaç akaryakıt.

    gönderilen akaryakıtların bir koordinasyonla dağıtılması ve daha fazla akaryakıt gönderilebilmesi için acilen bir kampanya yapılması lazım.

    bölgeden yapılan duyurularda, birçok istasyonda yakıt olmadığı veya istasyonların kapalı olduğu, yakıt verebilen bazı akaryakıt istasyonlarının ise yalnızca nakit karşılığı akaryakıt sattığı, kredi kartı kabul etmediklerini bildiren mesajlar var twitter'da. insanlarda para yok, olanlar da harcadı, şanslı olanların cebinde kredi kartı mevcut. bu sorunu çözmek için bir kampanya yapılması lazım.

    bölgedeki istasyonlara acilen akaryakıt sevk edilmeli ve bu akaryakıt, başta ambulanslar, asker, polis, kurtarma ekipleri, kullanılan jeneratörler, deprem yardımı dağıtan gönüllüler, ve bölgeden ayrılmak isteyen depremzedelere ücretsiz olarak sağlanmalı.

    bunun için bir kampanya yapıp sesimizi duyurmalıyız.

    #deprembölgesineakaryakıtgönderin

    sorunun gündeme getirilip, bir kampanya yapılması, ve bir koordinasyonla bu sorunun çözülmesi için lütfen destek verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın