• 211
    içim buruk, tadım tuzum yok. ne yediğim yemekten haz alıyorum ne de uyuduğum yatağımdan. zoraki olarak hayatımı idame ettiriyorum sadece. herkes de böyledir eminim.

    elimden geldiğince yardım yaptım, kan verdim, maddi yardımda bulundum ama yetmezdi biliyorum. bugün çalıştığım şirketle konuştum. zaten durumdan haberdarlar ama bir yardım kampanyası düzenleyelim dedim. bu gibi şeylerde belirli prosedürler var, konuşulup geri dönülecek bana. ilk defa böyle bir şeyi üstleniyorum. açıkçası ben de bilmiyorum ama bulunur bir yol.

    ama emin olun bu da yüreğimi hafifletmiyor. içimden kalk git diyorum oraya. hiçbir şey yapamıyorsan kolileri taşı diyorum. ama tek kişiyim, bir organizasyonun içinde değilim. nasıl harekete geçeceğim, ne yapabilirim, beni kim yönlendirir bilmiyorum. ne yapmam konusunda kararsızım gerçekten. dua ettim tüm gün ama içim soğumuyor abi. bir şeyler yapmalıyım sanki.

    bir de allah aşkına, şu günlerde siyasi olayları konuşmayalım. suçlamayı bırakalım bir şeyleri. en azılı iktidar düşmanı söylüyorum, bu gibi şeyler faydadan çok zarar getiriyor bize. bugün galatasaray futbol kulübü fenerbahçeyle iş birliği yaptı mesela. üç gün önce birbirleriyle dalaşıyorlardı. biraz ders alalım ne olur.

    son yılların en büyük felaketi bu. lütfen itidalli olalım. yaraları sardıktan sonra hesap sorulacaksa sorulsun ama başta sayın cumhurbaşkanı ve akp hükümeti dahil, bir şeyleri suçlamayı bırakalım. yaralarımızı sarmamız lazım, çabuk davranmamız lazım. sorun çözmemiz lazım. halen enkaz altında olanlar var, yardım bekliyorlar, yapmayın etmeyin lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın