• 344
    lig bitti arkadaşlar diyenler mi ararsınız, gaziantep maçı sonsuza kadar oynanmayacak diyen mi ararsınız neler neler gördüm son iki gündür.

    evet çok büyük bir trajedi yaşıyoruz. fakat çözüm bu mudur?

    en çok garibime giden de hatayspor ve gaziantep gibi takımların bir şekilde ligde tutulmaları fikriydi. pandemide küme düşürülmesi yapılmadı da ne oldu? 21 takımlı hırpalayıcı bir süper lig cümbüşü yaşandı. halen daha 18 takımlı lige hasretiz.

    şu anda süper ligde bulunan anadolu takımları zaten halkın vergilerinin akıtılmasıyla finanslanan proje takımlardır. tavsiyem depremzedelere iyilik yapılmak isteniyorsa bu illerin takımlarına kol kanat germeyi düşünmek yerine tam tersi onlara akıtılan paraların halkın kendisi için harcanmasıdır. çünkü bugün yardıma ihtiyacı olan, elinden tutup desteklenmesi gerekenler kulüpler değil insanların kendileridir.

    süper lige gelince öyle ya da böyle bir şekilde devam etmesi gerekecektir. çünkü hayatın doğal akışı gereği bu mecburidir. işimize, okulumuza, hayatımıza devam etmeye mecburuz. kaldı ki insanların yaraları spor müsabakaları yapılmayınca sarılmayacak. insanların şu anda spor müsabakalarının yapılmamasından çok tedaviye, barınmaya, giyinmeye, ısınmaya ihtiyacı var. onlara iyilik yapmak istiyorsak bunların takipçisi olarak bunu gerçekleştirmek zorundayız. öbür türlü bir iki hafta üzüleyim, sonra unutayım... hayır bu böyle olmaz. hayatını kaybetmiş olan kardeşlerimiz için artık yapabilecek bir şeyimiz yok. öleni geri getiremeyiz. ama halen kurtarılma ihtimali olan insanlar var. kurtarılmış fakat evsiz barksız, kimsesiz kalmış ve kara kara bundan sonra ne yapacağını düşünen yurttaşlar var. bütün bu insanlara bu devletin yardım etmesi için her türlü takipte kalmalıyız. bizi yönetenler kaynaklarımızın artık bu milletin kendisi için harcanması gerektiğini öğrenmek zorundalar.

    cumhuriyetin 100. yılındaki süper lig şampiyonluğu deprem felaketine maruz kalmış bütün insanlarımıza ithaf edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın