resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3825
    başlığına ikinci entry'mi giriyorum bugün. gerçekten beni çok etkiledi feryadı. saatlerdir bölgede olan arkadaşlarımla konuşuyorum, moral vermek için her şeyi yapıyorum, elimden ne geliyorsa yapıyorum, 23 saattir uyumadım, onlara moral vermek için 123 saat daha uyumam ve en içten en sevgi dolu yüreklerimle söylüyorum ki volkan abiye de aynı şekilde destek olmak çok isterdim şu an.

    lütfen güçlü kal abi, yıllardır fiziksel gücü temsil eden biri olarak bugün mental gücünle herkese yardımcı olman gerekiyor. çok zor çok ağır biliyorum ama lütfen yap bunu.

    ayrıca sözlük olarak deprem için bir yardım toplanıp gönderilecekse bence de kendisine gönderilmeli. yardım topluyorum ayağına yardımları çalan çok dolandırıcı türeyecek maalesef. en azından yerine gittiğine %100 emin olduğumuz bi yere, volkan hocanın tesislerine göndermemiz bence mantıklı olur. hatta kendisi spor camiasından olup yardımcı olmak isteyen herkesin yardım gönderme adresi olmalıdır, kendisinde bu sorumluluğu alacak yürek ve istek kesinlikle var.

    son sözüm, zamanında çok şey dedik ama üç günlük dünya işte. aslında candan önemli hiçbir şey yok gerisi hikaye... helal olsun volkan abi, çok samimi söylüyorum helal olsun. istanbula yavaştan kaçmayıp (çok rahat yapabileceğin halde) yardım toplamak için feryad ediyorsun ya, sana gerçekten helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın