2022-23 Türkiye Süper Lig 24.Hafta Maçı
20:00 Gaziantep Kalyon Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 49
    böyle bir zamanda futbol, maç falan düşünülecek üzerine kafa yormaya değecek şeyler değil biliyorum ama hatayspor ve gaziantep fk'nın değil önümüzdeki bir iki haftanın fikstürünü, sezon kalan maçlarını dahi oynayabileceğini zannetmiyorum. maalesef doğal afetin boyutları çok büyük. geçmişte sel felaketi sonrası kastamonuspor'a yapıldığı gibi ligdeki durumu dondurulabilir. özellikle zaten ekonomik olarak zorluk çeken gaziantep fk küme düşmekten kurtulmak için bunu talep edecektir.

    bu durumda rakipleri gelecekteki maçlarda 3-0 hükmen galip ilan edilebilir ya da bu iki takımla yapılan müsabakalar oynanmamış kabul edilebilir. fenerbahçe ve galatasaray ligin ilk yarısında iki takıma karşı da galip gelmişti ancak beşiktaş bu iki takıma 5 puan kaybettiği notunu da düşmek gerekir.

    geçmişten bilgi amaçlı olarak 1999-2000 sezonunda liglere yaklaşık 1 ay ara verilmiş, sonrasında kocaelispor maçlarına çıkmış ligin ilk devresinde 17 maçta sadece 12 puan toplayabilmesine rağmen 40 puanla ligde kalmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın