• 532
    kendi kalemize rövaşata atsak, muslera auta giden topu içeriye soksa, oyuncumuz eliyle topu alıp amerikan futbolu gibi kalemize girse kısacası ne türlü gol yersek yiyelim gram kızmam, olur böyle şeyler 1 defa der geçerim.

    ama kardeşim 2,5 senedir aynı golü yemeyi, her defasında aynı hatayı yapmayı kaldıramıyorum ya! bir düşünün iş yerinizdeki elemanlara milyonluk bir makine emanet ediyorsunuz ve kırmızı ışık yanınca bu tuşa basın diyorsunuz. 1 yapmıyorlar tamam. 2 yine tamam. 3 amenna. 4 insanlık halidir. 5 hadi bu seferlik. 6 affedelim. 7. e ama eb....

    20 oldu ya 20! inanılmaz! ve işin kötüsü maçı izliyorum uzun topu atıyoruz trabzonu kafayı vuruyor top bize geçiyor. yani dezavantaj bile değil uzun oynamak avantajlı bir durum.

    isterse 10 -0 yenilelim. rakip çok iyiydi deriz otururuz ama yediğimiz golün aynısını bir defa daha görürsem o hatayı yapan kimse değil muslera, metin oktay olsa yarın kovulmasını talep edeceğim. sindiremiyorum artık! keşke muslera ıska geçseydi topa da gol olsaydı.

    bu maçın sonucu ne olur bilmem ama okan buruk sana yalvarıyorum bir daha şu hatayı izletme bize! yeter ya gerçekten 2 sene oluyor aynı şeyi görmekten kusacağım. lanet olsun sizin geri pasınıza ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın