• 1064
    küme düşmesini istemediğim takım. bence olaya rıza gözüyle bakmamak lazım. rıza var sivas düşsün demek bana mantıklı gelmiyor. her ne olursa olsun futbol kültürü olan şehir. son 3 sene de avrupa kupalarına katıldılar. kendileri dışında türkiye’de kimse bu dönem içerisinde 3 sene üst üste avrupa kupalarına katılamadı.

    süper lig’de bulunmayı haketmeyen bir çok takım var. bence sivas bunlardan birisi değil. bize zor deplasmansa herkese zor deplasman. sivas deplasmanı denilince ister istemez herkes irkiliyor. sivas, konya, kayseri, eskişehir, bursa, antalya, gaziantep gibi takımlar ne olursa olsun bana göre süper ligde bulunmalıdır.

    ayrıca şunu da söylemem gerekiyor. erden timur’da bu olaya dikkat çekmişti. bu seneki olaylı sivas maçından sonra sivas yönetimi haksızlık olduğunu söyleyip konuyu kapattı. sağa sola bağırmadılar. bu gözler silahım olsa hakemi vururdum diyen başkanlar gördü. kayseri başkanı berna gözbaşı tertemiz maçtan sonra üzerimize çamur atmaya çalıştı. kayseri asbaşkanı çıkıp başkanımız yanlış düşünüyor maçta hakem hatası yoktu demesine rağmen berna günlerce ağlamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın