• 12
    böyle bir şey yapılırsa nasıl algı yapacaklar? başarısızlıklarının üstünü nasıl örtecekler? ki yapılsa dahi yabancı hakemlere değil trio programına falan inanır insanlar. çünkü aslında kötü olduklarını ve puan kaybettiklerini kabullenemiyorlar. onların da işine geliyor direkt rakibi ve hakemleri suçlamak, algı oluşturmak. insanların çoğunun iyi niyetli olmadığı bir ülkede adalet aramak malesef sonuçsuz kalacaktır.

    koltuk sevdalısı başkanlar da koltuklarında kalabilmek için bunu yapmak zorundalar. işte bizim onlardan en büyük farkımız bu. biz başarısız olanı hemen gönderebiliyoruz, kendi içimizde eleştiriyoruz ve kanserli hücreleri kulüpten atarak yine başarılı oluyoruz. bu yüzden "ezeli rakibimiz ebedi dostumuz" denen kulüpler galatasaray'ın başarılarını hiçbir zaman takip edemeyecekler. koltuk sevdalısı başkanları ve başarısız olduklarını kabul edemeyen taraftarları olduğu sürece her zaman bizim başarılarımızı seyredecekler.

    özet : diğer kulüplerin işine gelmeyeceği için kabul etmeyecekleri çağrıdır. oldu ki kabul ettiler, bu sefer de taraftarları kabullenemeyecek ve yine algılar yapılacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın