resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 804
    galatasaray'ın rotasyonuna özellikle son birkaç maçtaki eksikler düşünülünce geri dönmesi gereken orta saha.

    torreira jaguar modunu açtığından beri çok göze çarpıyor, fakat bu kadar hareket etmesi zaten dil dışarıda gezen sergio oliveira'yı tamamen bitirdi. galatasaray zaten sergio olsa da olmasa da merkezden yeterince etkili olamıyor, ama oyunu boş kanada çok hızlı açabilen, marke ettiği adamı takip edebilecek bir midtsjö bu takımın çok ciddi ihtiyacı bence.

    tabii burada yabancı sınırı problemi çıkıyor. sergio'yu kessem berkan'ı oynatır, dubois ve rashica'yı sahada tutarım diye düşünüyordur okan hoca. ama bence ümraniye'nin çok üzerine oynadığı galatasaray'ın ciddi probleminin en kolay çözümü zaten kadroda var.

    ben olsam trabzon maçında son kez sergio yapıp dubois'yı sahada tutacak şekilde orta sahadan ön tarafı şu şekilde kurarım:
    torreira - sergio
    barış alper - mertens - kerem
    icardi

    bunun sebebi takımın trabzon'a karşı çok büyük ihtimalle daha çakılı oynayıp fenerbahçe maçı gibi hızlı çıkmaya çalışması.

    ard arda gelen kolay antep-kasımpaşa-konya serisinde ise sol beki kazımcan'a geri verip şöyle oynarım:

    torreira-midtsjö
    rashica-mertens-kerem
    icardi

    dubois'nın oynayacağı durumlarda ise ya sağ kanat barış alper, ya 10 numara yunus, ya da miçö'nün yerine (hatta sergio geri dönecekse lucas'ın yerine) berkan ile rahatlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın