• 207
    aslında bu transfer döneminde yapılması gereken her şeyi yaptı kulüp. emre taşdemir'e takıldı, sivas'a gitmek istemedi böylece o transfer engellenmiş oldu. emre bunu başka bir kulüpte yapamazdı bundan eminim. futbolcuya saygı duyulması bile önemli benim için. sıkıntı yok bu anlamda.
    kaan ayhan alındı ki ben hep çok istedim kendisini. türkiye gibi bir lig için burun kıvırılacak bir futbolcu asla değil. çok da etkili olacaktır zaman zaman görecek herkes. üçlüye dönmek gerektiği anda da elimizi kolaylaştıracaktır.
    entry girmemin sebebine geleyim. daha fazla transfer yapılmasına gerek yok diyordum ama adanademirspor-fb maçının ertesi günü, bjk de kaybetmişken, trabzon maçı öncesinde şöyle büyük bir transfer yapabilirsek tüm psikolojilerini alt üst edeceğiz rakiplerin. yanlış kararlar almak için bize ihtiyaç duymuyorlar aslında ama eğer böyle bir transfer gelirse iyice şirazeleri kayar.
    normalde transfere hiç gerek yok ama erden timur öyle bir seviyede yapıyor ki bu işi şu an bir transfer bekliyorum. kesinleşmeden 1 saat önce düşsün basına ve herkesin ağzı açık kalsın. içimden bir his böyle de olacak diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın