resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5390
    çevremdekiler bilir okan buruk'u çok sevmem. bunun temel 2 nedeni var. birincisi asla unutmayacağım bir maç olan ankaragücü maçı (bkz: 13 mayıs 2001 galatasaray ankaragücü maçı). diğeri de en sevmediğim takım olan beşiktaş'ta forma giymesi. belki yanlış düşünüyorum ama fener ve bjk'de oynamayı içine sindirebilen birisi benim için gerçek galatasaraylı olamaz.

    sezona da sallantılı başladı. hatta daha açık bir ifadeyle şu an koltuğunu gomis'e borçlu. son dakika golleri olmasaydı şimdi evinde istirahat ediyordu.

    ama son dönem takımın oynadığı oyunu görünce kendisinin hakkını da vermek lazım. kadro kalitesinin de çok yüksek olmasının avantajını, yıldız oyuncuları çok verimli bir şekilde yöneterek güzel kullanıyor. takımın genel olarak hocayı benimsediğini, kendisine saygı gösterdiğini çok rahat hissedebiliyoruz. oyuncularla inatlaşmıyor, onları takımın bir parçası olduğuna inandırmış. bunlar kağıt üstünde kolay görünen ama uygulamada zor olan konular. hele ki bu kadar egosu yüksek oyuncu topluluğunda bunu başarmak çok daha zor.

    umuyorum ki okan hoca ve takım bu çizgisini uzun süre devam ettirir ve bize kendisini asıl sevdiren dönem olan 96-2000 arası gibi bir dönem yaşatır hepimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın