• 746
    öncelikle hataları olsa da ( var özelinde - epriyanunun bacak arasını elle kapatacak şekilde çömelmesi penaltı olmalı, bunun çarpması aması, şöylesi, böylesi yok) genç hakem oynatmaya yönelik bir tutum sergiledi. oyunu kesmemeye çalıştı.
    torreira'nın pozisyonu zor ama verilebilir, dengeyi bozuyor.
    ali palabıyık, alper ulusoy tarzı bir hissiyat vermedi.

    öncelikle takım sanırım bizim gibi. futbolcularda galatasaray yetmezliği var. herkes akın akın gole çabalarken zaafiyet içeren sol kanat ve günündeki geraldo ile resmen rus ruleti şeklinde bir ilk devre izledik. (papaz her zaman aynı pilavı yemez dubois gelince dengeli bir bek ile kanat duruldu.)

    ilk yarı kale önünde kaçan veya kalecinin kurtadığı net pozisyonlar var. aslında top ve oyun şansı burada gerçekleşse belki farka gidecekken, girmeyen toplarla rakip direnç kazandı ve sol kanadımızı çok güzel kullandı.

    mauro icardi resmen x factor - olduğu maçlar rakibi defansta eksiltiyor. resmen aç viskiyi izle adamı.

    rakiplere verilen en önemli mesaj şu: orta saha oyuncularının sahte presleriyle torreira ve diğerlerini çekerek aynı anda hızlı kanat oyuncularıyla shotgun tarzı futbol hücumlarının galatasaray futbol takımı'nın zayıflığı olduğunu ileri sürdüler.

    değişikliklerle aslında bunun oyuncu bazlı zaafiyet olduğu ve sistemde böyle bir zayıflık olmadığı vura vura gösterildi.

    psikolojik yarışta en önemli galibiyet budur. heveslendirip daha da ağır bir darbe vurdk
App Store'dan indirin Google Play'den alın