• 740
    anca yazma fırsatı bulabildiğim maç. savunma konusunda ciddi sorun yaşadığımız ancak hücum konusunda da bir çok pozisyonu harcadığımız bir maç oldu. 20 aralık 2014 galatasaray mersin maçı geldi aklıma maç oynanırken de. 2 kere geriye düşüp 2/1 yaptık iç sahada bahis dilinde.

    maçı muslera tuttu ilk yarıda, torreira 3 ciğerle oynuyor ve açıkçası fernando daha başka şeyler yapıyordu, mücadele etmesiyle akılda kalan bir oyuncu değildi ön libero olmasına rağmen. melo sonrası ilk oyuncu o sebeple torreira ve melo'ya göre çok daha fazla koşuyor, saçma sapan bir oyuncu. tek başına rakipten topu aldırıyor galatasaray'a.

    ve elbette ki golcümüz icardi. 30 yaşındayım ve ilk defa galatasaray'ın süper yıldızı varmış gibi hissediyorum. adamın bir şekilde gol atacağını herkes biliyor ama engelleyemiyor. saha dışı sebepler sebebiyle türkiye bataklığına düşmüş bir mücevher adam. sakatlık, yaş gibi konular sebebiyle oyuncular buraya geliyordu. belki sneijder'i gelen oyuncular arasında icardi'yle karşılaştırabilir ancak en fazla karşılaştırabiliriz gibi duruyor. icardi gerçekten haksız rekabet yaratıyor, aurası inanılmaz. galatasaray, yapabileceği bütün hinlikleri bu adamın bonservisini almak ve maaşını vermek için kullanmalı. 30 yaşına basmamış bir süperstar golcüye sahip olmak game-changer etkisi yaratıyor.

    maçta sevmediğim tek konu doğu altta yer alan ve her şeye homurdanıp galatasaray'lı oyunculara küfreden tipe ve çevresindekilere, bu da herkese ders olmalı artık, yıl 2023. o formayı galatasaraylı oyuncular giyiyor ve 1 tane galatasaray var. hadi ligden kopsak taraftar marş yapıyor haftaya kadıköy'de yenip ve sektirip gidin diye. ama yarışta bu kadar avantajlıyken, sinerji tavanken, bir taraftar olarak her oyuncuyu ayrı ayrı seviyorken yuhalama olsun, küfretme olsun yapmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın