resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4334
    1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçının ilk yarısında defansa yardıma gelmediği kısmı bir kenara bırakırsak çok iyi oynamıştır.

    kendisinin oynadığı kanatta geraldo gibi bir azman varken, en azından emre'ye yardıma gidebilirdi. kaptırdığımız toplarda emre taşdemir direkt olarak geraldo'yu karşılamaya giderdi ve çalımını yedikten sonra geride sadece abdülkerim kalırdı. abdülkerim'de onu ceza sahası civarlarında değil, neredeyse orta saha civarlarında karşıladığı için ağır kalırdı ve o da çalımını yerdi. bu sayede geraldo önderliğinde ümraniyespor bizi çok eksik yakalayarak pozisyon buldu. ilk yarı 4 tane atsalardı şaşırmazdık o derece. halbuki kerem biraz geriye koşsa, abdülkerim yerine kendisi geraldo'yu savunacak ve belki de çok daha az pozisyon verecektik. tabi tek suç kerem'in diyemem çünkü emre taşdemir, oliveira, mertens gibi isimlerde ortada hiç yoktu. hatta ilk yarı torreira ve muslera hariç bütün takım kötüydü.

    neyse, işin hücum kısmına geldiğimizde ise kerem olmazsa olmazımız. yani kendisini bu kadar geliştiren ve her tehlikeli atağın içinde yer alan türk pasaportlu birisini ayakta alkışlarım çünkü az rastlanılan şeylerden birini yapıyor. önceki maçlarda olduğu gibi, bu maçta da gelişimini fazlasıyla gösterdi. oliveira'ya bıraktığı pas, icardi'ye al da at dercesine verdiği ara pas, ikinci yarı da yunus'un önüne bıraktığı topuk pası falan yani biraz şanslı olsa en az 2 asistle maçı tamamlayacaktı. kafasını kaldırarak oynadığı için hem boşluklara güzel paslar bırakabiliyor, hem de iyi çalım atabiliyor. umarım böyle oynamaya devam eder. ne dersek diyelim, ne kadar eleştirsek de eleştirelim, gerçek olan bir şey var ki o da bu çocuğun bizim için çok önemli olmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın