resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4333
    yıldız oyuncularla oynadığında eksik olan bazı özellikleri daha hızlı tamamlamaya başlayan futbolcumuz.

    bilhassa icardi, ardından mertens ve oliveira, kerem’in oyun görüşüne ve pozisyon bilgisine fazlasıyla katkıda bulunuyorlar bu sezon. beraber oynadıkça kerem’in yapabileceklerinin sınırlarını daha da geliştireceğini düşünüyorum.

    bu durumla alakalı bir örnek vermek gerekirse bugün*, ilk yarıda bir pozisyonda icardi, neredeyse altı pas içinde ve çifte markaj altında kendisine pas atıp kale önüne koşu atarak ikili oyun denedi. dakikasını hatırlamıyorum fakat maçı izleyen hemen herkes anımsayacaktır. işte o pozisyonda kerem, kaleye vurmak yerine biraz daha sakin kalıp icardi’nin o koşuyu atacağını düşünebilse daracık alanda mükemmel bir ikili oyunla harika bir gol atabilirdik. eminim ki sonraki maçlarda, kendini her zaman geliştiren kerem, icardi’nin atacağı o koşu ya da benzeri pozisyonlara eşlik edecektir. büyük isimlerle oynamak kerem’in pozisyon yelpazesini genişletmesine çok yardımcı oluyor.

    tabi şunu da unutmamamız gerek, bir takım habis galatasaraylının özellikle sezon başında 1-2 maç kötü oynamasından(u: 2021-2022’de takımın hücum yükünü neredeyse tek başına sırtlayan sanki o değilmiş gibi), bir mimiğinden, bir bakışından kıllanıp “tiz kellesi vurula” dediği kerem, sezon başında tamamen değişen, icardi(gomis), oliveira ve mertens’ten oluşan merkez hücum gücüne en çabuk adapte olan kanat oyuncumuz oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın