• 197
    dar alanda çalım becerisi olan bir adam lazım bir de mümkünse oliveira'nın bölgesine gedson fernendes gibi bir adam lazım. bu ikisi olursa basar geçeriz bence. sol bek bile idare eder tek kulvarda lig sonuna kadar. sakatlık durumunu bilemem ama pılusic çok doğru bir isim. bizim topla giden adamlarımız var. hatta bu ligde boş alanda kerem gibi, barış gibi hatta rashica gibi topla gidebilecek çok az kanat oyuncusu var. özellikle kerem ve rashica açık alanda topla giderken çok kolay yön de değiştirebilen adamlar. bizim sorunumuz o değil, yerleşik takıma karşı dar alanda mesafeye ihtiyaç duymadan adam eksiltebilen bir kenar oyuncusu lazım.

    di maria olmaz, o savunma yapmaz, pişmiş aşa su katmak olur o kaldı ki yeterince yaşlı ve pahalı oyuncu da var takımda zaten.

    ben sezon başında henüz transferin son günü mertens mata ross yusuf vs. gelmeden transferi eleştirmiştim ve torreria için tek iyi transfer demiştim. şimdi çok tepki çekiyor o entrym ama o şartlar altında o entryde tek yanıldığım konu abdülkerim oldu. maşallahı var elimizi de çok rahatlattı türk kontenjanı sayesinde. ama seferovic ve oliveira yanlış transferlerdi, üstelik oliveira pahalı da bir oyuncu. oliveira ise ligin bu seneki en iyi transferi bana göre zaten ki bunu o zaman da demiştim.

    umarım devre arasında şova kaçmaz ve net ihtiyaca odaklanırız. oliveira'yı yedekleyecek hatta kesebilecek bir adam lazım. bir de dar alanda iş yapan kanar, çok iddalıyım bu ikisi yeter her şeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın