resim
Amir Hadžiahmetović
Takım:Beşiktaş
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.79
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 155
    ligde alınabilecek en iyi orta saha alternatiflerinden biri olan futbolcu. bu adamın süper lig içerisinde 200 maçı var. üstüne milli takımda da banko oynamaya başladı.

    anadolu’dan topçu alınmaz klişesi ile yerle yeksan olmaya mahkum bir done. özellikle yerli sınırı nedeniyle yüksek bedeller çekiyorlar kabul. ama bu ülkenin her yerinde 200 maç oynamış yaşı da daha 25 olan futbolcuyu neden almayalım? 25 yaşında arjantin dışına ilk defa çıkacak futbolcuya mi verelim o parayı? 25 yaşında 1 tam sezonu olmayan ingiliz futbolcuya mı verelim? yoksa 25 yaşında 200 maçı olan futbolcuya mı?
    ayrıca abdülkerim bardakcı anadoludan üstüne de aynı takımdan gelmedi mi?

    hatta ayrı bir nokta sırf beşiktaş güçlenmesin diye bile bu transfer mantıklıdır. 6 milyon çok ama senin beşiktaş’tan daha fazla parça var elinde. taylan antalyalı mesela. veya emre kılınç. ayrıca ross gibi yusuf demir gibi baran gibi kiralık gönderebileceğin futbolcular var.

    sonuç olarak 3 yıldır ligi domine eden bir performans ortaya koyan galatasaray futbol takımına da uygun olacak bir futbolcuyu ezeli rakibe kaptırmadan almamız gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın