resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 407
    fenerbahçe'nin genç oyuncusu.

    arda turan onun zamanlarında gerçek bir yıldızken, her yerde küfür kıyamet gırla gidiyordu. türk spor basını sürekli aleyhinde haber yapardı. tamam, o da malzeme verirdi ama inanılmaz bir şekilde haksızlığa uğrardı. hatta bir tane yorumcu çıkıp, "onun sakatlığının nedeni fazla seks yapması..." diyecek kadar alçalmıştı.

    emre çolak da yetenekli biriydi ama asla bu kadar övülmedi. emre 19 yaşındayken galatasaray'ın as oyuncusu olmuş ve hem fenerbahçe'ye karşı, hem de sezon boyu tüm takımlara karşı çok iyi oynamıştı. medyada tek bir övgü haberi bulamazsınız. hatta sosyal medyada, mahallede çekildiği küçüklükten kalan bir fotoğrafı üzerinden alay ediliyordu.

    arda güler ise gerçekten yetenekli bir oyuncu ama haddinden fazla övgü aldığını söylemeliyim. bugün rakibin ayağını kırıp kırmızı kart görse, hakeme küfredecek başta türk spor basını olmak üzere objektif geçinen bir sürü taraftarlar var. babasıyla evde top sektirdiği videoya duygusal müzikler ekleyip kamuoyuna sunan mı dersin, kadıköy'e maç izlemeye gittiğindeki fotoğrafı gösterip sonrasında da kadıköy'de gol attığı videoya edit yapan mı dersin her şey var.

    övülsün ama çifte standartla övülmesin kardeşim. bugün arda güler galatasaray'lı olsa ve dünkü maçta* yaptığı sert hareket ve beraberindeki saçma itirazları galatasaray forması altında yapsa, yüzde yüz eminim ki, bütün spor kamuoyu "arda'nın bu işlere girmemesi lazım. böyle devam ederse futboluna odaklanmaz, piyasadan silinir gider.." tarzı yorumlar yapardı. fenerbahçe forması altında yaptığında ise "çocuğun itiraz etmesi bile farklı ya maşallah" tarzı absürt yorumlar yapılıyor. o maçta rakip kalecinin neredeyse ceza sahası dışına çıkmasından sonra, top arda güler'in önüne düşüyor ve o da aşırtma bir vuruş yapıp direğe takılıyor. sonrasında valencia bomboş kaleye golü atıyor ama arda güler'in o aşırtma vuruşu övülüyor. ulan 7 yaşında az çok futbola meraklı herkes bunu düşünürdü zaten. ekstra neyi var allah aşkınıza söyleyin ya? kaleci neredeyse ceza sahası dışına çıkmış ve arda güler'i "bunu nasıl düşündü ya helal olsun" şeklinde övüyorlar. gel de çıldırma.

    dediğim gibi, kendisi yetenekli bir futbolcudur ve mutlaka iyi yerlere gelecektir. övmeyin demiyorum, haddim de değil zaten de, yaklaşık 1 yıldır oynasın oynamasın her yerde övülmesinden gına geldi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın