• 13
    ben türkiye'de pozisyonlara kurallara göre bakmayı bırakalı çok oldu. çünkü ne kurallar ne cezalar kitapta yazdığı gibi değil kimin işine nasıl geliyorsa öyle uygulanıyor. kural hatası var mı yok mu ya da maç tekrar edilmeli mi tartışmasından ziyade ben sadece şunu merak ediyorum:

    dünkü maçta icardi'nin kullandığı penaltıda aynı olay gerçekleşse ne olurdu? herkes ne demek istediğimi açıkça anladı. belki yine tekrar ettirirlerdi penaltıyı veya belki maç tekrar oynanırdı. hatta belki de hiçbir şey yapılmaz ama çoktan bizi vicdanlarda mahkum ederlerdi. sosyal medya linçleri, ana akım medya zımbırtıları tarafından aylarca bu maç konuşulurdu. işte biz bu düzene isyan ediyoruz. bir karar uygulanıyor ama sadece fenerbahçe lehine. diğer takımlara böyle bir uygulama söz konusu değil. böyle çifte standart, böyle adaletsizlik olur mu?

    bir arkadaş yazmış bir başlıkta. fener, 10 kere tekrar edilse maçı 10 kez kazanır. çünkü rakip berbat bir takım. ama biz dün giresun'a 4 attık en az o kadar da kaçırdık diye kimse düşünmez. biz o gol sayesinde maçı aldık algısı çok güzel yapılırdı. (rakibin direnci düştü vs.) ama bugün emin olun "zaten beş yediler, ne gerek var ya?" kafasıyla incelenecek. benim sinir olduğum bu işte. ülke komple bize karşı. allah belalarını versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın