resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1223
    bu senenin yanlış transferlerindne biri, diğerleri ise mertens ve mata. ancak maliyetleri o kadar uygun ki mata ve mertens'in; böyle iki tecrübe o maliyetlere alınacak bir riskti. yalnız takım maşallah çok iyi gittiği için sorun olmuyor ama özellikle mata çok ciddi eleştirler alırdı takım kötü gitseydi. mertens'in de istatik katkısı beklenenin altında. yine de bu oyuncuların hepsi bu takımın bir parçası ve takım iyi gidiyorsa bu oyuncuların da emekleri yadsınamaz. demek ki okan hoca iyi bir yapı kurmuş ve herkesten verim almış, herkesin defosunu tolore edip de artılarını parlatabilen bir oyun yapısı oluşturmuş, tebrik etmek lazım.

    diğer yandan oyuncumuzdur severiz destekleriz ama ben orada hala gedson'u görmek isterdim. yine de haksızlık etmemek gerekiyor, bir oyuncu takımdan bağımsız değerlendirilemez. 28 ocak 2023 giresunspor galatasaray maçında mesela barış alper'i bazıları çok eleştirdi ama adamın 1 tane icardi'ye 1 tane mertens'e kafa ile indirdiği iki muazzam top var. yani onlar gol osla iki asistle maçı bitirecek adam ki bir tane de icardi'ye yerden çıkardı, o da iyi pzosiyondu.

    o yüzden uygun dille eksiklerini söylemek kaydı ile her oyuncuya destek olmak gerekiyor. müthiş bir sezon izletiyor bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın