resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1056
    kiralama sözleşmesinde satın alma opsiyonu var mı bilmiyorum ancak kaan ayhan transferini ben olası nelsson'un satışı ihtimaline karşılık transfer edildiğini düşünüyorum.

    nelsson devre arası giderse, ki hiç sanmıyorum, kaan ayhan ve emin bayram bu boşluğu doldurur ancak nelsson büyük ihtimalle sezon sonu satılacak, bu nedenle de kaan ayhan bu evrede takıma adapte olmuş hazır bir transfer olacak. performansı yeterli olursa nelsson'un yeri zaten doldurulmuş olacak, yok hazır olmazsa sezon sonunda sağ stopere bir başka transfer yapılacak.

    yani kaan ayhan'ın kiralık olarak transfer edilmesine bu açıdan bakıldığında bence çok mantıklı bir hamle. kiralık olması da avantaj. tutarsa bonservisini alırız, tutmazsa bonservisini almayıp göndeririz.
    milli takımda oynamış, yerli, bundesliga ve serie a deneyimleri olan kaan ayhan ne kadar kötü performans gösterebilir ki? böyle de bakınca yine bir olumsuzluk görünmüyor.

    kaan ayhan, stoper rotasyonunda ihtiyaç duyduğumuz tipte bir oyuncu. metehan baltacı ve ışık kaan arslan maç deneyimi az olan oyuncular. nelsson satıldıktan sonra emin bayram-abdülkerim bardakçı ikilisini önümüzdeki sezon izliyor olacağız.

    önümüzdeki sezon, şampiyonlar ligi'nde önemli rakipler karşısında belki de emin bayram o gün yetersiz bir performans gösterebilir, böyle anlarda kaan ayhan gibi deneyimli bir stoper devreye girip sorunu çözebilir.

    kaan ayhan'dan daha iyi bir yerli alternatif yok, kaan ayhan'dan daha iyi bir yabancı oyuncuyu ise yedek oturtamazsınız. okan buruk, rotasyonda kaliteyi çok düşürmeden, stoper rotasyonunu halledebilmek için bu transfere onay vermiştir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın