• 456
    giresunspor un inanılmaz hırslı ve sert oynadığı bir ilk yarı oldu maçta. sergio antonio da luiz junior özellikle her düdükten sonra, her ikili mücadeleden sonra bıkmadan usanmadan ve ağzından köpükler çıkara çıkara itiraz ediyor her şeye. takımın kalanı da ayak uyduruyor kendisine. onurcan piri ise kariyer maçını oynuyor diyebileceğimiz bir performans ortaya koydu, penaltı atışında baya baya mauro icardi kaçırmadı, bu arkadaş kurtardı penaltıyı.

    bizim takıma gelirsek, hem hakemin ota boka faul çalması, faul olan pozisyonlarda ise çalmaması akışkanlığımızı ve önde baskımızı çok bozdu. barış alper yılmaz kanattta ve orta sahaya yakın yerlerde saç baş yoldururken kutu içerisinde inanılmaz 2 servis yaptı. bu çocuk bu oyun görüşüyle kaleden ne kadar uzaklaşırsa o kadar saç baş yolduruyor, inşallah hem oyun zekasını hem de oyun görüşünü geliştirir... bunları becerirse 27-28 yaşında değil daha kısa sürede forvete evrilecek gibi duruyor. lucas torreira geçen maçtan sonra bıraktığı yerden devam ediyor, her seken topta, her ribaund topta var aslan parçası. kaliteli ayaklarımız biraz durgun bugün, gerek sergio oliveira gerek dries mertens biraz daha kıpırdanırlarsa farkı açarız gibi duruyor ikinci yarıda.

    ilk yarı'nın son cümlesi de emin bayrama gelsin, çatır çatır top oynuyor... aksaklıkları, eksiklikleri var ancak bunlar oynamadan kapanacak şeyler değil; rakibin ve maçın gidişatının bu kadar gerdiği bir ortamda bu performansı vermesi çok değerli.

    (bkz: allah yardımcınız olsun)
App Store'dan indirin Google Play'den alın