resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1105
    bu sezon ilk 11 başladığı 3 maçta da ''çok iyi'' oynamamış oyuncu.

    kasımpaşa maçıyla başlayalım:
    https://beinsports.com.tr/...alatasaray-mac-ozeti
    kasımpaşa'nın ilk golünde %100 hatalı. bir stoper o noktada o kafayı rakibe vurdurmaz, vurdurmamalı.

    konyaspor maçı:
    https://beinsports.com.tr/...-konyaspor-mac-ozeti
    22. dakikada rahat kontrolünde olan topu çok kritik noktada muhammet'e kaptırıyor. devamında topla hareket eden hantal muhammet'i güç bela yakalıyor, bu sefer de omuz omuza mücadelede yere düşüyor. muhammet'in çevirdiği topa hadjiahmetovic vuruyor, nelsson'un hayati müdahalesi sayesinde top direkte patlıyor. gol olsa 2-1 geriye düşeceğiz.
    43. dakikada gelen ortaya müdahale edebilecekken etmiyor, soner'in gelişine vuruşunu muslera hariç herhangi bir kaleci yer. dahası soner topa 2. kez kale ağzında vuruyor allah'tan dışarı atıyor.
    77. dakikada çok kritik noktada yine top kaybı yapıyor ama faul olduğu için oyun duruyor. faul kararı doğru ama o noktada gereksiz risk alması hata. pozisyonda faul olmasa yine gollük bir pozisyona sebep olabilirdi.

    karagümrük maçını ölçü almıyorum. çünkü karagümrük çok erken 10 kişi kaldı ve oyun tamamen bizim üstünlüğümüzle geçti. karagümrük tehlike yaratamadığı için nelsson'a da emin'e de iş düşmedi. hatta muslera yere yatmadan maçı tamamladı desek yeri var.

    bakın bunlar doğrudan skora etki edebilecek majör hatalar. özetlerde bulunmayan ufak tefek hatalarını saymıyorum, zaten genç oyuncu ufak tefek hataları normaldir. derdim emin'i gömmek, yerden yere vurmak da değil. henüz 19 yaşında ve potansiyeli var. ancak majör hatalar yapmaya müsait, gereksiz riskler alıyor. ilk 11 çıktığı maçlarda ''çok iyi'' oynadı demek mümkün değil.

    iyi oynamasını istemek, desteklemek başka. umarım çok iyi oynar, eksiklerini giderir. neticede galatasaray'ın bir değeri bu adam. para kazandırma potansiyeli var. ama majör hatalarını görmezden gelerek çok iyi oynuyor demek de insan hafızasına hakaret olur.

    ek olarak; kasımpaşa maçında son dakikalarda kornerden yediğimiz 2. golde de adamını kaçırdığı söylendi. ancak özet görüntülerinde çok belli olmadığı için eklemiyorum. tabi bir de alanyaspor maçı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın