• 4
    bu güne kadar gördüğüm en absürd scout. ekşi sözlükte başlığında 3-5 entry var. muhtemelen ısmarlama girilmiş. onun linkini paylaşmış twitter biosunda ama attığı tüm twitler yanıtlamaya kapılı ve kendisine olumsuz bir şey yazdığınız an sizi engeller.

    bu adama göre boyu 1.85 den kısa olan hiç kimse iyi futbolcu değil. futbolcuyu değerlendirirken önce boya bakıyor. boy 1.85 üzeriyse istatistikleri 2 ile çarpıyor. boy 1.85 den kısa ise istatistikleri dörde bölüyor. nelsson mesela bu arkadaşa göre kötü bir stoper. çünkü boyu 1.92 den kısa stoper olmaz. aldığı paraya satamaz galatasaray demişti. fenerbahçeli gustavo henrique için iyi stoper demişti. atiba mesela boy farkıyla melo'dan iyi topçu buna göre. torreira mertens falan zaten topçu değil, muhtemelen messi de topçu değil. dedim ya önce boy, atletizm yetenek sonraki iş.

    şu adamın scout işinden ekmek yemiş olması komedi gibi bir durum ve resmen türk futbolunun özeti. düşünsene bütçe ayırıyorsun ekip kuruyorsun adama futbolcu izleyip raporlasın diye maaş veriyorsun ama adam 185 den kısa olanı futbolcu olarak görmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın