• 4426
    fenerbahçe'nin her sene klasikleşen "iyi başla - puan topla - şampiyonluk ilan et - puan kaybet - hakemleri suçla - orta sıralara düş - sezonu kapat" döngüsünün hakemleri suçla kısmında olduğumuz şu günlerde asıl dikkat çekilmesi gereken rakip.

    şenol güneş ortamı iyi toparladı ve bana kalırsa weghorst'un gidişi kendileri için bir avantaj oldu. büyük maçlarda hayaletleşen bir forvet gitti, yerine maaşı ödendiği ve parasını aldığı sürece işini yapan biri geldi. ha yerine gelen kişinin parasını alamadığı günlerde takımı satmışlığı da eski teknik direktörünce kanıtlanmış bir olay. o konuyu muhasebecileri baksın.

    şenol güneş sonrası ersin'e posta koyulup mert'in kazanılması da ayrı bir olay. mert oynadığı maçlarda şimdiye kadar çok özel işler yapıyor. hatta şu an oynanan 27 ocak 2023 beşiktaş alanyaspor maçı'nda iki tane %100'lük çıkardı.

    bu iki kazanımın üstüne dele alli'de kıpırdanmalar var. mourinho'nun bile yoldan döndüremediği adam top çalıyor, defanstan pas almaya falan geliyor.

    ligde 4 maçtır kazanıyorlar, 27 ocak 2023 beşiktaş alanyaspor maçı bu skorla biterse 5 olacak. oynanan maçların eşitliğinde kendileri aslında üçüncü sırada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın